Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Eigen bedrijf starten: waar moet je aan denken

Een eigen bedrijf starten: waar moet je aan denken

zaterdag 8 december 2018   1.5 minuut  358 woorden
Wil je een eigen bedrijf beginnen, heb je een idee voor een startup of ben je misschien al gestart met je eigen onderneming, dan merk je dat er veel bij komt kijken. Met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het openen van een zakelijke bankrekening ben je er nog lang niet.
Het beginnen van een eigen zaak is een flinke klus, maar enorm leuk en een felicitatie waard.

Zichtbaar ondernemen

Bij een succesvolle start van jouw bedrijf mag een zakelijke website niet ontbreken. Daarvan was je al overtuigd, toch? Want klanten verwachten dat elk bedrijf een website heeft. Sterker nog, een website met een professionele uitstraling vergroot je kans op verkoop. En denk eens aan de mogelijkheden die social media biedt om jouw website te promoten.
78% van de Nederlanders zoekt een bedrijf online

Profiteer van kennis en ervaring

Je gaat de voordelen ervaren als je jouw bedrijfswebsite laat ontwikkelen door een website bouwer met kennis van zaken en veel ervaring. Dus steek alle energie in jouw eigen specialisme en laat de bouw van een goede zakelijke website over aan de ervaren webbouwer.

Domeinnaam en webhosting

Het is mooi als je jouw bedrijfsnaam kan gebruiken als webadres, de zogeheten domeinnaam. Het registreren van deze domeinnaam en het bieden van de benodigde zakelijke webhosting is onderdeel van de totale dienstverlening. Daardoor heb je één aanspreekpunt voor je bedrijfswebsite.

Je eigen zakelijk e‑mailadres

Je ziet helaas nog ondernemers die zakelijke e-mailberichten vanuit Hotmail of Gmail versturen. Maar jij, als zelf respecterende ondernemer, wil uiteraard professioneel overkomen en daar hoort een professioneel e‑mailadres bij. Ook dit is onderdeel van de dienstverlening van de ervaren websitebouwer.

Laat je adviseren

Dankzij ruim 21 jaar ervaring kan ik websites ontwikkele die goed gevonden worden door Google, en daardoor ook door jouw klanten. Neem eens contact met mij op om jouw wensen te bespreken. Je gaat ontdekken dat er veel mogelijk is. Wellicht meer dan je in eerste instantie had gedacht.

Wil je eerst iets zien?

Bekijk enkele voorbeelden van websites die ik gebouwd heb voor tevreden klanten. Kies jij ook voor zichtbaar ondernemen? Neem dan direct contact op.

Ronald van Dijk

Een eigen bedrijf starten: waar moet je aan denken

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten