Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Het begint allemaal met een domeinnaam

Het begint allemaal met een domeinnaam

zaterdag 1 juni 2024   1 minuut  184 woorden
Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat je kan gebruiken voor je website (www) en voor het versturen en ontvangen van e-mailberichten. Een duidelijke en goed gekozen domeinnaam zorgt voor goede vindbaarheid op het internet en een professionele uitstraling van je e‑mailadres.

Domeinnaam kiezen

Als je bedrijf zich richt op de Nederlandse markt is het voor de hand liggend een .NL-domein te kiezen. Voor websites die de buitenlandse markt bedienen of meertalige websites, kun je een domein met een buitenlandse extensie kiezen of de algemene extensies zoals .COM of .EU.

Domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van je domeinnaam is niet zo moeilijk als het lijkt. Er zijn drie stappen nodig om je domeinnaam naar mij te verhuizen, dus het verhuizen van je domeinnaam is eenvoudiger dan je denkt. Ik verhuis je website zonder extra kosten.

Domeinregistratie op je eigen naam

Een domeinnaam wordt door mij geregistreerd op jouw naam of op de naam van je bedrijf. Je bent daardoor zelf eigenaar van het domein. Er zijn helaas nog webhosters die je domeinnaam niet op je (bedrijfs)naam zetten, ik doet dit wel.

Ronald van Dijk

Het begint allemaal met een domeinnaam

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.