Zichtbaar ondernemen
Ronald van Dijk
  • Home
  • Blog
  • Krachtige webhosting voor ondernemers

Krachtige webhosting voor ondernemers

vrijdag 27 juli 2018   2 minuten  399 woorden
Je bent ondernemer of startende ondernemer en wil een zakelijke website, of je hebt de ambitie een webshop te starten. Dan heb je krachtige webhosting nodig om er zeker van te zijn dat je online dienst perfect functioneert en blijft functioneren.

Webhosting kiezen

Omdat je al veel geld hebt uitgegeven aan de ontwikkeling van jouw website, wil je een goedkoop webhosting-pakket kiezen. Maar dat een onverstandige beslissing. Het betreft hier wel de webhosting voor jouw zakelijke website of webshop. Daar wil je geen risico's mee lopen, toch?

De fundering van jouw website

Het zou een enorme strop zijn als de fundering van jouw zakelijke website instort. Potentiële klanten kunnen jouw zakelijke website niet meer bereiken en gaan verder zoeken naar een andere aanbieder. En als de fundering van jouw webshop instort, kun je niks meer online verkopen. In het ergste geval vinden jouw klanten een andere webshop die dezelfde producten verkoopt als jij doet.

Goede webhosting ontzorgt

De levering van zakelijke webhosting is een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Het zou niet realistisch zijn een garantie van 100% te bieden dat jouw zakelijke website of webshop op mijn krachtige webhosting altijd online blijft. Maar dankzij de beste datacenters van de Benelux is een uptime van 99,999% wel haalbaar.

Naast krachtig ook snel

Ruim 75% van de bezoekers die ontevreden zijn over de laadsnelheid van een website, komt minder snel terug. Volgens zoekmachine Google moet een website binnen 2 à 3 seconden geladen zijn om geen bezoekers te verliezen. Mijn krachtige webhosting is ook een zeer snelle webhosting. De snelheid is gewaarborgd dankzij PHP 8.0, SSD-servers en het HTTP/2 protocol.

Wat is SSD en HTTP/2

  • SSD (Solid State Drive) heeft, in tegenstelling tot de traditionele harde schijf (HDD), geen bewegende onderdelen. Een SSD maakt gebruik van geheugenchips zoals in een USB-stick. Dit maakt SSD-servers veel sneller dan de traditionele webservers.
  • HTTP/2 is een protocol waarbij alle verzoeken worden samengevoegd om deze vervolgens in één verbinding naar de browser te versturen. HTTP/2 helpt daarmee om je website sneller te laden.

Groene webhosting, Natuurlijk

Als klap op de vuurpijl maken mijn krachtige webhosting-pakketten gebruik van energiezuinige cloudservers die draaien op energie uit duurzame bronnen. Dus door te kiezen voor mijn groene webhosting, help je mee bij het bestrijden van de opwarming van de aarde.

Is krachtige webhosting iets voor jou?

Voor meer informatie over mijn krachtige en snelle webhosting kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Ronald van Dijk

Krachtige webhosting voor ondernemers

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten