Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Het laten ontwikkelen van een bedrijfswebsite

maandag 22 oktober 2018   1.5 minuut  339 woorden
Wanneer je als ondernemer op onderzoek uitgaat voor de ontwikkeling van een zakelijke website voor jouw bedrijf, wordt er waarschijnlijk ook gesproken over de mogelijkheden van WordPress. WordPress is één van de meest bekende Content management Systemen (CMS). Ruim een kwart van alle website wereldwijd is gebouwd in het systeem van WordPress. Dat lijkt de keuze enorm makkelijk te maken, of toch niet?

De veiligheid van je website

Je hoort regelmatig dat websites worden aangevallen door hackers. Helaas zijn WordPress websites het meest doelwit van deze aangevallen door hackers en/of internetcriminelen. In 2016 was 74% van de gehackte websites een WordPress en in 2017 steeg dat aantal naar 84 procent. Dat is een slechte en zeer zorgelijke ontwikkeling.

Kwaliteit en snelheid

Het open source CMS WordPress is veruit het meest trage systeem. En ook de kwaliteit van de code laat enorm te wensen over. En als websites traag laden en ook nog slechte code bevatten, zal zoekmachine Google de website lager weergeven in de lijst met zoekresultaten. En dat wil je uiteraard niet, dus de vraag is of WordPress een goede keuze is of niet?

Marketing bureau en WordPress

Wat me nog het allermeest verwonderd, is dat er marketing bureaus zijn die WordPress websites adviseren. Als het marketing bureau ervoor moet zorgen dat jouw website goede vindbaarheid is in de Google zoekmachine, is het kiezen voor WordPress een onverstandige en onprofessionele keuze.

Gelukkig is er een oplossing

Met de zakelijke website die je wil laten ontwikkelen, wil je goed zichtbaar zijn voor de (potentiële) klanten van jouw bedrijf. Je wil daarom een antwoord op de volgende vragen?

  • Wie maakt voor mij een website die goed vindbaar is?
  • Wie maakt voor mij een website die snel geladen is
  • Wie maakt voor mij een website die geschikt is voor smartphones?
  • Wie maakt voor mij een website die geoptimaliseerd is voor Google?

Neem eens contact op met Ronald van Dijk voor een informatief gesprek over jouw zakelijke website en hoe deze goed vindbaar kan worden. Ronald van Dijk heeft al meerdere WordPress website omgebouwd naar een snelle omgeving.

Het laten ontwikkelen van een bedrijfswebsite

Hyperlinks in deze blog

Sinds mijn website op SSL draait krijg ik meer offerte aanvragen.
Marco Looijschelder (Sunmarc zonweringen & raamdecoratie)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten