Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Websites voor cafés en andere horecabedrijven

Websites voor cafés en andere horecabedrijven

donderdag 28 maart 2024   1.5 minuut  326 woorden
Heb je een horecaonderneming of ga je een bedrijf in de horeca te starten? Vergeet niet de sfeer en kwaliteit die jij biedt ook te laten zien via je website. Je klanten verwachten dat een professionele horecaonderneming een zakelijke website heeft die op zijn minst basisinformatie en contactgegevens biedt.

Uitbater of eigenaar van een café

Het mag ook een kroeg, bruin café, buurtcafé of grand café zijn, want er zijn veel verschillende soorten cafés. Voor al deze soorten horecabedrijven is een website belangrijk, want een website is meer dan een online visitekaartje. Naast de contactgegevens en openingstijden, is het ook mogelijk de menukaarten online te laten zien. En als er nieuwe medewerkers nodig zijn, kan de vacature op de website geplaatst worden.

Bistro, lunchroom of restaurant

Ook voor ondernemers in de restaurantbranche is een website van groot belang. Denk aan het vermelden van de aangepaste openingstijden tijdens feestdagen of vakantie. Het blijkt dat veel gasten eerst de menukaart met gerechten willen bekijken, voordat ze een reservering bij jouw eetgelegenheid plaatsen. Elke restauranteigenaar gaat de voordelen ervaren van een goed ontwikkelde website.

Horeca website door mij laten bouwen

Profiteer van de kennis en ruim 21 jaar ervaring die ik heb in het bouwen van professionele horeca websites. Dus steek alle energie in je eigen specialisme en laat de bouw van een goede zakelijke website over aan de ervaren websitebouwer. Bekijk enkele websites voor horecabedrijven die door mij zijn gebouwd.
Ervaring in het bouwen van websites voor de horeca

Betrouwbare webhosting ontzorgt horecaondernemers

Het aanbieden van betrouwbare webhosting is een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Met deze webhosting worden zorgen weggenomen bij de ondernemer, want je wil toch ook dat de gasten je website altijd moeten kunnen bezoeken?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken

Wil je meer weten over de bouw van een professionele horeca website en de betrouwbare webhosting voor je horecabedrijf? Neem contact met me op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ronald van Dijk

Websites voor cafés en andere horecabedrijven

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.