Zichtbaar ondernemen
Ronald van Dijk
  • Home
  • Blog
  • Websites voor cafés en andere horecabedrijven

Websites voor cafés en andere horecabedrijven

zaterdag 16 november 2019   1.5 minuut  320 woorden
Heb jij een horecaonderneming of ben je van plan een horecabedrijf te starten? Vergeet niet de sfeer en kwaliteit die jij biedt ook via je bedrijfswebsite te tonen. Jouw klanten verwachten dat een professionele horecaonderneming een zakelijke website heeft die op zijn minst basisinformatie en contactgegevens biedt.

Uitbater of eigenaar van een café

Het mag ook een kroeg, bruin café, buurtcafé of grand café zijn, want er zijn veel verschillende soorten cafés. Voor al deze soorten horecabedrijven is een website belangrijk, want een website is meer dan een online visitekaartje. Naast de contactgegevens en openingstijden, is het ook mogelijk de menukaarten online te laten zien. En als er nieuwe medewerkers nodig zijn, kan de vacature op de website geplaatst worden.

Bistro, lunchroom of restaurant

Ook voor ondernemers in de restaurantbranche is een website van groot belang. Onder andere voor het vermelden van de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen of vakantie. Het blijkt dat veel gasten eerst de menukaart met gerechten willen bekijken, voordat ze een reservering bij jouw eetgelegenheid plaatsen. Elke restauranteigenaar gaat de voordelen ervaren van een goed ontwikkelde website.

Website door mij laten bouwen

Profiteer van de kennis en ruim 18 jaar ervaring die ik heb in het bouwen van professionele websites. Dus steek alle energie in jouw eigen specialisme en laat de bouw van een goede zakelijke website over aan de ervaren websitebouwer. Bekijk enkele websites voor horecabedrijven die door mij zijn gebouwd.
Ervaring in het bouwen van websites voor de horeca

Betrouwbare webhosting ontzorgt horecaondernemers

Het aanbieden van betrouwbare webhosting is een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Met deze webhosting worden zorgen weggenomen bij de ondernemer, want jij wil toch ook dat de gasten jouw website altijd moeten kunnen bezoeken?

Bespreek de mogelijkheden

Wil je meer weten over de bouw van een professionele website en de betrouwbare webhosting voor jouw horecabedrijf? Neem contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ronald van Dijk

Websites voor cafés en andere horecabedrijven

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content






RvD Webhosting en Websites



De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten