Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Ondernemers kiezen krachtige webhosting

Ondernemers kiezen krachtige webhosting

dinsdag 16 november 2021   2 minuten  415 woorden
Je bent (startende) ondernemer en er moet een zakelijke website komen of je hebt de ambitie een webwinkel te beginnen. Dan heb je krachtige webhosting nodig om er zeker van te zijn dat je online dienst perfect functioneert en blijft functioneren.
Omdat je al veel geld hebt uitgegeven aan de ontwikkeling van jouw website, wil je een goedkoop hostingpakket kiezen. Maar is dat een verstandige beslissing? Het gaat wel om de webhosting voor jouw zakelijke website of webshop. Daar ga je geen risico mee nemen, toch?

De fundering van jouw website

Het zou een grote strop zijn als de fundering van je zakelijke website instort. Potentiële klanten kunnen je zakelijke website niet meer bereiken en gaan op zoek naar een andere aanbieder. Je bent je klant kwijt.
En als de fundering van jouw webshop instort, kun je niets meer online verkopen. In het ergste geval vinden jouw klanten een andere webwinkel die dezelfde producten verkoopt. Gemiste omzet.

Goede webhosting voorkomt zorgen

De levering van zakelijke webhosting is een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Het is niet realistisch een garantie van 100% te bieden dat jouw zakelijke website op mijn krachtige webhosting altijd online blijft. Maar dankzij de beste datacenters van de Benelux is een uptime van 99,999% wel haalbaar. Ideaal voor jouw online diensten.
Webhosting is de fundering van je website

Naast krachtig ook supersnel

Ruim 75 procent van de bezoekers die ontevreden zijn over de laadsnelheid van een website, komt minder snel terug. Volgens zoekmachine Google moet een website binnen 2 à 3 seconden geladen zijn om geen bezoekers te verliezen. Mijn krachtige webhosting is ook een zeer snelle webhosting. De snelheid is gewaarborgd dankzij PHP 8.2, SSD-servers en het HTTP/2 protocol.

Wat is SSD en HTTP/2

  • SSD (Solid State Drive) heeft, in tegenstelling tot de traditionele harde schijf (HDD), geen bewegende onderdelen. Een SSD maakt gebruik van geheugenchips zoals in een USB-stick. Dit maakt SSD-servers veel sneller dan de traditionele webservers.
  • HTTP/2 is een protocol waarbij alle verzoeken worden samengevoegd om deze vervolgens in één verbinding naar de browser te versturen. HTTP/2 helpt daarmee om je website sneller te laden.

Groene webhosting, Natuurlijk

Als klap op de vuurpijl maken mijn krachtige webhosting-pakketten gebruik van energiezuinige cloudservers die draaien op energie uit duurzame bronnen. Dus door te kiezen voor mijn groene webhosting, help je mee bij het bestrijden van de opwarming van de aarde.

Is krachtige webhosting iets voor jou?

Wil je meer weten over mijn krachtige en snelle webhosting, neem dan contact met me op.

Ronald van Dijk

Ondernemers kiezen krachtige webhosting

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten