De browser die je gebruikt heeft geen JavaScript ondersteuning.
Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Geen zorgen dankzij veilig datacenter

dinsdag 14 november 2017   1.5 minuut  306 woorden
Als zelfstandig ondernemer ben je in het bezit van een eigen website of webshop. Uiteraard reken je erop dat deze 24/7 bereikbaar is. Het onverwacht offline zijn van je website of webshop als gevolg van een storing bij je webhoster, is niet wenselijk en kan je omzet kosten.

Hosting bij RvD

De servers waar de hostingpakketten van RvD gebruik van maken, staan in zwaarbeveiligde datacenters welke bestand zijn tegen brand, blikseminslagen, natuurrampen en plotselinge stroomstoringen. Alles is gedaan om de data goed te beschermen, zodat jouw website online blijft.

Alles is gedaan om de data goed te beschermen, zodat jouw website online blijft

 • Zwaar beveiligd

  Het datacenter wordt goed beveiligd met hoge hekken (voorzien van prikkeldraad) en voldoende beveiligingscamera's. Daarnaast wordt er gepatrouilleerd door gekwalificeerd beveiligingspersoneel. Toegang tot het datacenter is alleen mogelijk op uitnodiging.
 • Branddetectie

  Het datacenter is voorzien van zeer gevoelig branddetectiesysteem. Bij het kleinste vonkje zal automatisch het brandbestrijdingssysteem op basis van argonietgas in werking treden. Argonietgas verdrijft alle zuurstof uit de ruimte, waardoor het vuur direct dooft.
 • Temperatuurbeheersing

  Om ervoor te zorgen dat de servers niet oververhit raken, wordt het stof gefilterd en blijf de temperatuur continue onder controle. Hierdoor is een optimaal klimaat voor een goede werking van de server gegarandeerd.
 • Altijd stroom

  Een plotselinge stroomstoring wordt direct opgevangen, zodat de servers blijven werken. Dit wordt gerealiseerd door de UPS (Uninterruptable Power Supply). De UPS zal het volledige datacenter voor 10 minuten van stroom blijven voorzien. In deze 10 minuten hebben de gigantische scheepsmotoren de tijd op te starten, zodat deze de stroomvoorziening kunnen overnemen.

Een manier van ontzorgen

Het is onmogelijk 100% (maar wel 99,999%) garantie te bieden dat je website of webshop online blijft, maar dankzij een kwalitatief hoogwaardig datacenter kan RvD heel dicht in de buurt komen. Webhosting bij RvD is daarom geen vervelende kostenpost, maar een manier van ontzorgen.

Vragen over webhosting

Voor vragen of meer informatie over de groene webhosting die RvD biedt, kun je uiteraard contact opnemen.
Mijn webshop is een stuk sneller geworden. Fantastisch.
Philomijn Eijssen (PHILOMIJN)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten