Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
 • Home
 • Blog
 • Geen zorgen dankzij veilig datacenter

Geen zorgen dankzij veilig datacenter

dinsdag 5 november 2019   1.5 minuut  301 woorden
Als zelfstandig ondernemer ben je in het bezit van een eigen website. Uiteraard reken je erop dat deze 24/7 bereikbaar is. Het onverwacht offline zijn van je website als gevolg van een storing bij je webhoster is niet wenselijk en kan je omzet kosten.

Door mijn aangeboden webhosting

De servers waar de hostingpakketten die ik aanbied gebruik van maken staan in zwaarbeveiligde datacenters. Deze zijn bestand tegen brand, blikseminslagen, natuurrampen en plotselinge stroomstoringen. Alles is gedaan om de data goed te beschermen, zodat jouw website online blijft.
Veiligheid ontzorgt ondernemers

 • Zwaar beveiligd

  Het datacenter wordt goed beveiligd met hoge hekken (voorzien van prikkeldraad) en voldoende beveiligingscamera's. Daarnaast wordt er gepatrouilleerd door gekwalificeerd beveiligingspersoneel. Toegang tot het datacenter is alleen mogelijk op uitnodiging.

 • Branddetectie

  Het datacenter is voorzien van zeer gevoelig branddetectiesysteem. Bij het kleinste vonkje zal automatisch het brandbestrijdingssysteem in werking treden. Het gasmengsel verdrijft alle zuurstof uit de ruimte, waardoor het vuur direct dooft.

 • Temperatuurbeheersing

  Om ervoor te zorgen dat de servers niet oververhit raken, wordt het stof gefilterd en blijf de temperatuur continue onder controle. Daardoor is een optimaal klimaat voor een goede werking van de server gegarandeerd.

 • Altijd stroom

  Een plotselinge stroomstoring wordt direct opgevangen, zodat de servers blijven werken. Dit wordt gerealiseerd door de UPS (Uninterruptible Power Supply). De UPS zal het volledige datacenter voor 10 minuten van stroom blijven voorzien. In deze 10 minuten hebben de gigantische scheepsmotoren de tijd op te starten, zodat deze de stroomvoorziening kunnen overnemen.

Alles is gedaan om de data goed te beschermen, zodat jouw website online blijft

De manier van ontzorgen

Het is onmogelijk 100% (maar wel 99,999%) garantie te bieden dat je website online blijft. Maar dankzij een kwalitatief hoogwaardig datacenter kan ik dicht in de buurt komen. Mijn webhosting is daarom geen vervelende kostenpost, maar een manier van ontzorgen.

Vragen over webhosting

Voor vragen of meer informatie over veilige webhosting, kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Ronald van Dijk

Geen zorgen dankzij veilig datacenter

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.