De browser die je gebruikt heeft geen JavaScript ondersteuning.
Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Webhosting is de fundering voor je website

maandag 7 mei 2018   2 minuten  441 woorden
Een webhostingpakket is voor een website hetzelfde als de fundering voor een huis of bedrijfspand. Als de fundering van een huis of bedrijfspand niet in orde is, stort het in. Datzelfde geldt voor een website als de webhosting niet in orde is. Het kiezen van goede webhosting is daarom van enorm belang voor een website of webshop.

Bezuinigen op webhosting is zeer onverstandig

Goedkoop is meestal duurkoop, dus kies voor een betrouwbaar veilig webhostingpakket.

Snelle veilige webhosting

Waarom zou je moeten kiezen voor het L hostingpakket van RvD?
Razendsnelle webhosting, zeer hoge veiligheid en ruim voldoende webruimte zijn gecombineerd in het L hostingpakket. Hierdoor is dit webhostingpakket de perfecte fundering voor jouw website of webshop.

 • Snelle SSD webhosting

  SSD is veel sneller dan de traditionele harde schijf omdat SSD geen bewegende onderdelen heeft. De data wordt opgeslagen in een SDRAM (geheugen). Dankzij SSD-server laadt je website of webshop aanzienlijk sneller.

 • Veilige SSL-verbinding

  Bij het L hostingpakket van RvD is een gratis SSL-certificaat inbegrepen. Een SSL/TLS verbinding (groen slotje) zorgt voor een veilige verbinding tussen de website en de bezoekers. Dit is onder andere belangrijk voor het vertrouwen van je (webshop) bezoekers omdat hun gegevens beveiligd worden verzonden. Daarnaast waardeert Google websites met een SSL-certificaat beter en gaan de browsers Chrome en Firefox websites zonder SSL-certificaat als onveilig markeren. Lees meer over SSL.

 • HTTP/2 ondersteuning

  HTTP/2 (de nieuwe versie van HTTP) is een project van Google met als belangrijkste doel websites sneller te laten laden. Bezoekers waarderen de snelle laadtijden van je website. Een tweede voordeel is een verbeterde veiligheid. Het L hostingpakket ondersteunt dit snelle HTTP/2 protocol. Lees meer over laadsnelheid.

 • Ruim voldoende webruimte

  Het L hostingpakket biedt je 15 GB webruimte (ofwel ruim 15.000 MB) en onbeperkt dataverkeer. Dit is ruim voldoende voor een professionele webshop.

 • Redundante servers

  Redundant houdt in dat bepaalde onderdelen dubbel aanwezig zijn, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer een onderdeel uitvalt. Door het gebruik van redundante servers kan er voor je website een uptime van 99,999% gegarandeerd worden. Hierdoor is je website of webshop goed bereikbaar voor je bezoekers.

 • Groene webhosting

  Door gebruik te maken van energiezuinige cloudservers die draaien op energie uit duurzame bronnen, kan groene webhosting aangeboden worden. Je levert een bijdrage aan een duurzame wereld door te kiezen voor het L hostingpakket van RvD. Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Nog een keer op een rij

 • 15 GB webruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Snelle SSD webhosting
 • HTTP/2 ondersteuning
 • Redundante servers
 • Veilige SSL-verbinding
 • Groene webhosting
 • Webhosting zonder zorgen

Als je vragen hebt of verder geïnformeerd wil worden over de goede fundering die RvD voor jouw website kan bieden, neem dan contact op.

Webpagina: Bekijk de hostingpakketten

Webhosting is de fundering voor je website

Hyperlinks in deze blog


Naar blogoverzicht

Zichtbaar ondernemen
We krijgen veel positieve reacties over de website. Echt heel leuk.
Romee Driessen (Driessen Dressage Horses)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten