Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Je wordt ondernemer en start een bedrijf

Je doet het: Je wordt ondernemer en start een bedrijf

zondag 22 augustus 2021   2 minuten  397 woorden
De beste ideeën ontstaan in een andere, soms inspirerende omgeving. Als je weg bent uit de dagelijkse sleur om even te kunnen ontspannen. Waarschijnlijk heeft dat idee al langere tijd in je hoofd gespeeld, maar ben je er tijdens de vakantie serieus over gaan nadenken. En nu weet je het zeker. Je gaat het doen.

Je gaat een eigen bedrijf starten

Je bent al bezig met de voorbereidingen, zoals het schrijven van een ondernemersplan. Je hebt een afspraak bij de Kamer van Koophandel (KvK) voor het inschrijven van je onderneming. En heb je al contact gehad met de Belastingdienst? Als startende ondernemer moet je goed laten informeren en veel zaken regelen.
Kies voor zichtbaar ondernemen

Zakelijk e‑mailadres voor ondernemers

Heb je al nagedacht over een zakelijk e‑mailadres? Het aanmaken van een zakelijk e‑mailadres draagt bij aan de professionaliteit van je nieuwe bedrijf. In de blog Gebruik jij een gratis e‑mailadres wordt uitgebreid beschreven waarom het onverstandig is om Hotmail of Gmail te gebruiken.

Professionele zakelijke website

Een bedrijf starten zonder website is geen goed idee. Klanten verwachten dat elke professionele onderneming een zakelijke website heeft. Kies daarom voor zichtbaar ondernemen. In de blog Ben jij een zelfstandige zonder website lees je meer over het nut van een website voor ondernemers.

Kijk verder dan de prijs

Je bent een professional en kiest daarom voor een professionele website en bijhorende webhosting. Nog veel te vaak kijken (startende) ondernemers bij de zoektocht naar de juiste webhosting alleen naar de prijs. Ze vergeten het belang van veiligheid en betrouwbaarheid. Denk daarbij aan het voorkomen van aanvallen van buitenaf, zodat jouw zakelijke website online blijft. Lees de blog Webhosting is de fundering voor je website.
Veiligheid is en blijft belangrijk

Cijfers en feiten

  • 75% van de Nederlanders zoekt een bedrijf online.
  • 72% van de Nederlanders koopt het liefst bij een .NL-webshop.
  • 70% van de ondernemers in Nederland heeft een website die eindigt op .NL.
  • 65% van de websites gemaakt met WordPress is kwetsbaar voor hack-aanvallen.
  • 40% van de gehackte websites komt niet terug op de oude positie in Google.

Laat je goed adviseren

Schakel mijn dienstverlening in. Dankzij jarenlange ervaring (21 jaar) in het ontwikkelen van websites en aanbieden van webhosting voor bedrijven uit zeer uiteenlopende branches, van startende zzp'ers tot stichtingen en grote ondernemingen, kan ik ook jouw onderneming online zichtbaar maken. Neem vandaag nog contact met me op.

Ronald van Dijk

Je doet het: Je wordt ondernemer en start een bedrijf

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten