Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

WordPress website, maar dan snel

zondag 5 november 2017   1.5 minuut  300 woorden
Als je bij het starten van je onderneming voor een WordPress website hebt gekozen, merk je wellicht dat je website niet erg snel laadt. Veel WordPress websites halen de snelle laadtijd die bezoekers (en zoekmachine Google) wensen niet.

Laadsnelheid verbeteren

De tijd die nodig is om je webpagina te laden is afhankelijk van meerdere factoren. Het groot aantal plugins die nodig is om jouw WordPress website te laden, zorgt voor een langere laadtijd. Ook het gebruik van (te) grote afbeeldingen komt de laadsnelheid niet ten goede.

Elke seconde snellere laadtijd zorgt voor

  • 7% meer conversie;
  • 10% meer paginabezoeken;
  • 16% meer tevreden bezoekers.

De oplossing is binnen handbereik

Ronald van Dijk biedt de mogelijkheid een bestaande WordPress website om te bouwen naar een razendsnelle website. Het uiterlijk en de functionaliteit van de website blijft gelijk, maar de kwaliteit van het geboden alternatief is een enorme verbetering.

Een voorbeeld

Ronald van Dijk heeft onlangs een WordPress website herbouwd met een flinke verbetering in de laadtijd. De laadsnelheid (200 Mbps verbinding) is verbeterd van 5.9 seconden naar 0.5 seconden. Uiteraard is daardoor ook de snelheid op een 3G verbinding binnen de door Google gestelde norm van 3 seconden gekomen.

de website wordt nu geladen in 3 seconden

SEO verbeteringen

In de praktijk blijkt dat WordPress de H-tags niet correct gebruikt. Deze tags helpen zoekmachine Google te bepalen waar de webpagina over gaat. Door een verkeerd gebruik van de H-tags wordt je website minder goed geïndexeerd door Google. Als Ronald van Dijk de WordPress website herbouwt, is dit probleem verholpen.

De voordelen van het herbouwen

  • laadsnelheid wordt verbeterd;
  • zoekmachine optimalisatie wordt verbeterd;
  • beheermogelijkheden worden vereenvoudigd;
  • uiterlijk blijft zoals het was;
  • functionaliteit blijft zoals het was.

Wil je ook een snelle website

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheid je website sneller te maken, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ronald van Dijk en je wordt geadviseerd over de herbouw van je website.
Mijn domeinnaam was snel door Ronald geregistreerd.
Lisan Theunissen (Gastouder Heppie)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten