Zichtbaar ondernemen
Ronald van Dijk

Responsive webdesign

Een website is het visitekaartje van je bedrijf of organisatie, dus dient er goed uit te zien. Dankzij de samenwerking met diverse grafisch vormgevers, kunnen websites en webshops met een strakke layout, overzichtelijke vormgeving en professionele uitstraling ontwikkeld worden.

Mobielvriendelijke website

Het is van groot belang dat je zakelijke website goed ontwikkeld is. Een website moet geschikt zijn voor weergave op een smartphone en tablet omdat deze mobiele devices steeds meer gebruikt worden. Daarnaast is het belangrijk voor de vindbaarheid op zoekmachines zoals Google. Sterker nog, websites die niet-mobielvriendelijk zijn worden niet weergegevens in de zoekresultaten van een mobiele gebruiker.

Website refresh

Als je website ouder is dan 2 jaar is het verstandig deze kritisch te bekijken. De technieken veranderen en het is daardoor heel aannemelijk dat je website niet goed wordt weergegeven op de verschillende internet browsers. Daarnaast is het goed de content van je website regelmatig onder de loep te nemen.

Website binnen 2 weken online

Indien gewenst kan je zakelijke website binnen twee weken online staan. Het spreekt voor zich dat Ronald van Dijk voor het ontwikkelen en online zetten van een complete responsive webshop (met eventueel online betaalmogelijkheden) meer tijd nodig heeft.

Partners in webdesign

  • Mélanie Rijs van Studio Mijs (Nijmegen)
  • Joni Simon Peña van JSP Reclame (Kesteren)
  • Sammie Ruijgrok van Studio MES (Den Bosch)

Responsive webdesign

Hyperlinks in dit artikel


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.
Ronald luisterde goed naar de input die ik gaf en kwam direct met een aantal ideeën die me aanstonden. Ik vond het erg prettig dat hij actief meedacht en snel schakelde.
Cindy Buijs (Kussenmaatjes)
Tevreden klanten