Zichtbaar ondernemen
Webhosting en Websites
  • Home
  • Domeinregistratie

Het begint allemaal met een domeinnaam

Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat je kan gebruiken voor je website (www) en voor het versturen en ontvangen van e-mailberichten. Een duidelijke en goed gekozen domeinnaam zorgt voor goede vindbaarheid op het internet en een professionele uitstraling van je e‑mailadres.

Domeinnaam kiezen

Als je bedrijf zich richt op de Nederlandse markt is het voor de hand liggend een .NL-domein te kiezen. Voor websites die de buitenlandse markt bedienen of meertalige websites, kun je een domein met een buitenlandse extensie kiezen of de algemene extensies zoals .COM of .EU.

Domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van je domeinnaam is niet zo moeilijk als het lijkt. Er zijn drie stappen nodig om je domeinnaam naar mij te verhuizen, dus het verhuizen van je domeinnaam is eenvoudiger dan je denkt. Ik verhuis je website zonder extra kosten.

Domeinregistratie op je eigen naam

Een domeinnaam wordt door mij geregistreerd op jouw naam of op de naam van je bedrijf. Je bent daardoor zelf eigenaar van het domein. Er zijn helaas nog webhosters die je domeinnaam niet op je (bedrijfs)naam zetten, ik doet dit wel.

Ronald van Dijk

Het begint allemaal met een domeinnaam

Hyperlinks in dit artikel


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.

Domeinregistratie prijzen


Bij een domeinnaam krijg je meteen een gratis mailbox om te e-mailen.

Land
Ext
Prijs
 
nl
nl
18,00
eu
eu
18,00
be
be
18,00
de
de
18,00
uk
uk
18,00
com
com
18,00Er worden geen opstartkosten in rekening gebracht.
Een domeinnaam wordt voor een periode van één jaar geregistreerd, waarna deze vervolgens automatisch per jaar wordt verlengd.
Opzeggingen dienen minimaal één maand voor de einddatum plaats te vinden. Tarieven zijn in euro's en exclusief btw.
Bekijk de hostingpaketten
De fundering voor jouw website
Ronald luisterde goed naar de input die ik gaf en kwam direct met een aantal idee├źn die me aanstonden. Ik vond het erg prettig dat hij actief meedacht en snel schakelde.
Cindy Buijs (Kussenmaatjes)
Tevreden klanten