Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • We vormen een groep vakkundige eendjes

We vormen een groep vakkundige eendjes

dinsdag 3 mei 2022   1.5 minuut  302 woorden
Een paar weken geleden zat ik in gesprek met een ondernemer over de bouw van een website. Het gesprek verliep prettig. Hij gaf aan blij te zijn dat zijn wensen realiseerbaar zijn. "Dus je werkt in je eendje?", vroeg hij terwijl mijn kopje opnieuw gevuld werd met koffie.

"Nee, ik werk niet in mijn eendje." was mijn antwoord, want bij het ontwikkelen van een goede website is kennis nodig uit verschillende specialismen. Daarom werk ik graag samen met een groep vakmensen.

Samenwerking met de grafisch vormgevers

Mijn specialisme is het bouwen van websites, maar ben geen grafisch ontwerper. Ik zorg dat de vormgeving wordt omgezet in een goedwerkende website. Voor de vormgeving van een website heb ik de kennis en ervaring van een grafisch vormgever nodig. Ik werk regelmatig samen met Mélanie (Studio Mijs) en Joni (JSP Reclame).

Samenwerking met de fotograaf

Afbeeldingen zijn een sfeerbepalend onderdeel van een goede website. Je kent vast de uitspraak; een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De samenwerking met een professionele fotograaf is daarom een logisch gevolg. Ik werk prettig samen met Gerard (Gerard van Roekel Fotografie).

Samenwerking met de tekstschrijver

Het schrijven van goede en foutloze teksten voor een website is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het is voor mij daarom prettig om goede tekstschrijvers in mijn zakelijk netwerk te hebben. Eva (De Bovenkamer) en Diny (Diny Boogerd Schrijfzaken en tekstcorrectie) zijn daar voorbeelden van.
We vormen een groep eendjes

Dus ik werk niet in mijn eendje

Ik werk samen met een hele groep vakkundige eendjes. En ik heb een groot netwerk. Handig als er teksten vertaald moeten worden, een bedrijfsvideo gemaakt moet worden of een auto voorzien moet worden van bedrijfsnaam en logo? Ik breng je graag in contact met vakmensen uit mijn netwerk.

Neem gerust contact met me op.

Ronald van Dijk


We vormen een groep vakkundige eendjes

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.