Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Wat gebeurde er in het jaar 2017

woensdag 27 december 2017   1 minuut  206 woorden
Het jaar 2017 is bijna ten einde, dus is het tijd om terug te kijken op een bijzonder jaar.

Migratie webhostingpakketten

In het begin van dit jaar is Ronald van Dijk gestart met de migratie van alle webhostingpakketten naar een nieuwe omgeving. De nieuwe omgeving biedt een stabiele, veilige en snelle omgeving voor websites en webshops. Zo staan we webservers bij TIER 3+/4 datacenters. Dit zorgt ervoor dat websites een uptime hebben 99,999%.

Introductie HTTP/2

Vanaf februari van dit jaar biedt Ronald van Dijk HTTP/2 aan bij het L hostingpakket. Het grote voordeel van HTTP/2 is de hogere snelheid waarin websites geladen worden. Dit is prettig voor je website-bezoekers en daarbij waardeert zoekmachine Google snelle websites door een betere positie.

Het nieuwe gezicht

Zoals je wellicht gemerkt hebt, heeft Ronald van Dijk sinds juni van dit jaar een nieuw gezicht geïntroduceerd op de website en social media. Door het gebruik van één gezicht komt er meer eenheid in de uitingen van Ronald van Dijk.

PHP 7.2 beschikbaar

In december, vlak voor de feestdagen, heeft Ronald van Dijk PHP 7.2 beschikbaar voor alle webhostingpakketten. Lees meer over PHP 7.2 in de blog Vanaf heden beschikbaar: PHP 7.2

Plannen voor 2018

Er staan voor 2018 ook mooie zaken op de agenda, dus kijk regelmatig op deze website en volg Ronald van Dijk via Instagram om niks te missen.


Wat gebeurde er in het jaar 2017

Hyperlinks in deze blog

Met zijn snelheid, responstijd, meedenkendheid en klachtgerichtheid heeft Ronald indruk gemaakt en beveel ik hem van harte aan.
Anoek Duijndam (Fiduciam)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten