Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

In Vlaanderen wordt ook Nederlands gesproken

woensdag 28 juni 2017   1 minuut  195 woorden
Als je een ondernemer bent die diensten of producten aanbiedt voor heel Nederland, kun je je doelgroep uitbreiden met Vlaanderen. Want in het Belgische Vlaanderen wordt ook Nederlands gesproken.

7 miljoen potentiële klanten

In Vlaanderen (Vlaams Gewest) wonen ongeveer 7 miljoen mensen in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. De Belgische klanten maken minder vaak gebruik van een smartphone voor online aankopen dan dat de Nederlanders dat doen.
De dertiende Nederlandstalige provincie

Betaalwijze in België

Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) is de voornaamste betaalmethode in België en werkt hetzelfde als iDeal. Belgische klanten die een bankrekening hebben bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Het is dus van belang dat je Bancontact aanbiedt in je webshop. Neem contact op voor meer informatie over webshop betaaloplossingen in België.

Belgische domeinnaam

Sinds 1989 is in België de .be-domeinnaam actief. Inmiddels zijn er ruim 1.6 miljoen .be-domeinnamen geregistreerd. Als de gewenste domeinnaam nog vrij is mag deze zonder beperkingen geregistreerd worden door Nederlandse ondernemers. Ronald van Dijk kan .be-domeinnamen registreren. Voor meer informatie over domeinregistratie kijk op de pagina domeinregistratie.

Is jouw .be-domeinnaam nog vrij?

In Vlaanderen wordt ook Nederlands gesproken

Hyperlinks in deze blog

Mijn domeinnaam was snel door Ronald geregistreerd.
Lisan Theunissen (Gastouder Heppie)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten