Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Een website op maat, een unieke website

Een website op maat, een unieke website

dinsdag 24 augustus 2021   2 minuten  382 woorden
Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een nieuwe website zou willen. Je website is niet mobielvriendelijk, je website is niet goed vindbaar, je website is moeilijk te onderhouden, je website is zwaar verouderd of je schaamt je voor de huidige website. Wat de reden ook is, je wil een nieuwe website. Want met een goede website ben je weer zichtbaar voor potentiƫle klanten en opdrachtgevers, dus die website gaat er komen. Maar welke keuzes ga je maken?

De vormgeving van de website

Bij open source CMS-websites zie je vaak thema's en templates. Daardoor hoef je zelf niet na te denken over de vormgeving, maar kies je een bestaand website-ontwerp. Sommige van deze thema's worden door meer dan 200.000 websites gebruikt. Dat maakt je nieuwe website niet uniek.

Een unieke website

Ik kan een nieuwe website voor jou maken op basis van jouw wensen of op basis van het ontwerp van een grafisch vormgever? Dus geen standaard website, maar een website op maat. Daardoor wordt jouw nieuwe website uniek zodat je je kan onderscheiden van de concurrentie. Je moet er toch niet aan denken dat je dezelfde template hebt gebruikt als je concurrent. Uiteraard is de op maat website geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachine Google.
Een website op maat is uniek

Eenvoudig je website onderhouden

Het onderhouden van je nieuwe op maat website kan eenvoudig via het gebruiksvriendelijke beheersysteem. Er is geen technische kennis vereist en een handleiding is al helemaal niet nodig. Simpelweg de tekst aanpassen en opslaan. Of een foto selecteren en opslaan. Even snel een tekst wijzigen is geen probleem.

Wat kost een website op maat?

Op de vraag wat een website op maat kost, is niet direct een antwoord te geven. Het is vergelijkbaar met een autoverkoper vragen wat een auto kost. Wil je Fiat Panda of liever een Volvo XC90 SUV? Welke wensen heb je? Welke kwaliteit zou je willen? Ofwel, de kosten om een website te laten maken, heb je zelf in de hand. Samen kunnen we bekijken welke van jouw wensen realiseerbaar zijn binnen jouw budget. Als aanvulling zal ik je de nodige adviezen en tips geven.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt over de ontwikkeling van een website op maat.

Ronald van Dijk

Een website op maat, een unieke website

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten