Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Een website is het visitekaartje van je bedrijf

Een website is het visitekaartje van je bedrijf

vrijdag 22 oktober 2021   1.5 minuut  286 woorden
Een zakelijke website is het visitekaartje van je bedrijf. Het moet de juiste uitstraling hebben die bij jouw onderneming past. Dankzij de nauwe samenwerking met enkele goede grafisch ontwerpers kunnen websites met een strakke lay-out, overzichtelijke vormgeving en professionele uitstraling ontwikkeld worden. Precies dat wat jouw bedrijf nodig heeft om online zichtbaar te worden.

Mobielvriendelijke design

Bij het ontwerpen van jouw zakelijke website houdt de grafisch vormgever rekening met het gebruik op mobiele telefoons en tablets. Jouw website moet geschikt zijn voor weergave op mobiele telefoons omdat ruim zestig procent van de websitebezoekers mobiele bezoekers zijn. Het is ook belangrijk voor de vindbaarheid op de zoekmachines van Google. Deze heeft namelijk voorkeur voor websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele telefoons. Sterker nog, websites die niet-mobielvriendelijk zijn worden niet weergegevens in de zoekresultaten van een mobiele gebruiker.

Website refresh

Als je website ouder is dan twee jaar, is het verstandig deze kritisch te bekijken. De technieken veranderen en het is daardoor aannemelijk dat je website niet goed wordt weergegeven op de verschillende internet browsers. Daarnaast is het goed de content van je website regelmatig onder de loep te nemen en daar waar nodig aan te vullen.

Partners in webdesign

Ik kan maken wat de grafisch vormgever ontwerpt. Dus de ontwerpers worden niet belemmerd in hun creativiteit, waardoor jouw zakelijke website een uniek ontwerp krijgt. En ontwerp dat past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.
Jouw website krijgt een uniek ontwerp

Dankzij een goede samenwerking met de grafisch ontwerper en de fotograaf, kan ik voor jouw onderneming een professionele website bouwen. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt over de bouw van een nieuwe website. Ik ga graag met je in gesprek.

Ronald van Dijk

Een website is het visitekaartje van je bedrijf

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten