Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • De website met maar 13 bezoekers per maand

De website met maar 13 bezoekers per maand

dinsdag 15 augustus 2023   1 minuut  271 woorden
Heb jij een website die minder maandelijkse bezoekers heeft dan je eigenlijk zou willen?
Lees dan het verhaal van de ondernemer Peter Pechvogel.

Peter Pechvogel

Aan het einde van de middag zit ondernemer Peter Pechvogel op zijn kantoor te werken aan zijn website. Hij streeft naar een succesvolle onderneming, maar heeft telkens pech. Zijn website krijgt maar 13 bezoekers per maand en hij weet niet hoe dat kan veranderen. Op dat moment komt Guus Geluk in zijn mooie auto voorbij rijden. Guus Geluk is één van de meest succesvolle ondernemers van de stad. "Was ik maar zo gelukkig als Guus", denkt Peter Pechvogel.

Die nacht droomt Peter Pechvogel dat hij wordt opgetild door een wolk van vrolijke letters en woorden. Als hij de volgende ochtend uitgerust wakker wordt, heeft hij zoveel inspiratie dat hij alle bestaande artikelen op zijn website herschrijft. Daarna begint hij met het schrijven van nieuwe artikelen, elke week weer een nieuwe. Artikelen die zijn bezoekers betoveren om langer op zijn website te blijven.

Langzaam begint Peter de resultaten van zijn inspanningen te zien. Het aantal bezoekers op zijn website groeit en hij krijgt veel positieve reacties. En uiteindelijk begint zijn website nieuwe klanten aan te trekken.

Terugkijkend beseft Peter Pechvogel dat het niet alleen om geluk gaat. Het regelmatig plaatsen van nieuwe artikelen op zijn website, dát is de sleutel tot succes.

Peter Pechvogel was nog lang een succesvolle ondernemer.


Meer over content op je website

Het is geen sprookje dat het regelmatig plaatsen van nieuwe content op je website zorgt voor meer bezoekers. Lees de blog over content freshness voor meer informatie over dit onderwerp.

Ronald van Dijk

De website met maar 13 bezoekers per maand

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.