Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
 • Home
 • Blog
 • De kosteloze domeinnaam verhuisservice

De kosteloze domeinnaam verhuisservice

dinsdag 16 april 2024   2 minuten  402 woorden
Je kan het verhuizen van een domeinnaam vergelijken met een verhuizing naar een andere woning. Je schrijft je uit bij je oude woning en weer in bij de nieuwe woning. Daarmee wordt je nieuwe adres een feit. Je meubels staan nog wel in je oude huis. Een website is vergelijkbaar met de meubels in je woning, dus je website wordt niet automatisch verhuisd als je je domeinnaam verhuist naar een andere aanbieder.
Dé oplossing voor ondernemers

De kosteloze verhuisservice

Ik verzorg de verhuizing van je volledige website, dus bij het verhuizen van je domeinnaam en webhosting naar mij kan, indien gewenst, je website ook worden verplaatst naar de nieuwe omgeving. Dit is een kosteloze verhuisservice die je werk uit handen neemt.

Domeinnaam verhuizen is eenvoudig

Het verhuizen van je domeinnaam is niet zo moeilijk als het lijkt. Er zijn slechts drie stappen nodig om je domeinnaam naar mij te verhuizen.

 • 1. Verhuiscode aanvragen

  Voor het verhuizen van een .NL-domein is een verhuiscode (autorisatiecode / verhuistoken) nodig. Vraag deze verhuiscode op bij de provider waar de domeinnaam geregistreerd staat.

 • 2. Bestel je domeinnaam

  Ga naar ronaldvandijk.nl/domeinnaam en bestel de gewenste domeinnaam. Indien de domeinnaam al geregistreerd is, zal de verhuisprocedure in werking gezet worden.

 • 3. Verhuizing afronden

  De verhuizing van een .NL-domein is over het algemeen binnen 24 uur voltooid. Bij het verhuizen van een .COM-domein ontvangt je een e-mail met een link om de verhuizing te bevestigen en accorderen.

Domeinregistratie op jouw naam

Een domeinnaam wordt door mij geregistreerd op jouw eigen naam of op de naam van je bedrijf. Je bent daardoor zelf eigenaar van de domeinnaam. Er zijn helaas webhosters die jouw domeinnaam niet op jouw (bedrijfs)naam zetten, ik doet dit dus wel.

Is jouw domeinnaam nog vrij

Heb je nog geen domeinnaam? Controleer direct of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Bekijk de betrouwbare groene webhosting mogelijkheden.

Waaraan moet je domeinnaam voldoen

Het is niet toegestaan om namen van bekende merken of gepatenteerde namen in je domeinnaam te gebruiken. Als je een domeinnaam wilt registreren, dan moet deze voldoen aan de volgende regels:

 • Je domeinnaam moet tenminste twee tekens lang zijn en maximaal 63 tekens.
 • Je domeinnaam kan alleen uit letters, cijfers en mintekens bestaan.
 • Je domeinnaam mag geen hoofdletters, spaties of vreemde tekens bevatten.

Vragen staat vrij

Je mag met vragen over het verhuizen van jouw website of het registreren van een domeinnaam contact met mij opnemen.

Ronald van Dijk

De kosteloze domeinnaam verhuisservice

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.