Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites

17e editie Webwinkel Vakdagen (2024)

vrijdag 1 september 2023   1 minuut  242 woorden
De Webwinkel Vakdagen in Utrecht is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Als je een webshop hebt of er één wil starten, is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen zeker aan te raden. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis over webshop gerelateerde onderwerpen. Maar ook ondernemers die geen plannen hebben in het starten van een webshop mogen deze vakbeurs niet missen. In het begin van 2024 worden 13.000+ geïnteresseerden verwacht op de twee beursdagen in het multifunctionele complex.
Deze tweedaagse vakbeurs mag je niet missen

Meer dan 250 interessante leveranciers

De beursvloer van de Webwinkel Vakdagen 2024 staat boordevol interessante e-commerce leveranciers. Ze kunnen je informeren over webwinkel gerelateerde diensten. Vorig jaar waren onder andere Bol.com, DHL, DPD, Exact, Fietskoeriers.nl, Marktplaats, Mollie, Myparcel, PostNL, Rabobank, Snelstart, Thuiswinkel.org, Trustpilot en WebwinkelKeur op de beurs aanwezig.

Inspirerende en leerzame lezingen

De Webwinkel Vakdagen heeft 11 zalen waar topsprekers uit binnen- en buitenland lezingen houden. Enkele namen uit 2023 waren Chris Takkenberg (Tommy Hilfiger), Sharon Hilgers (My Jewellery), Anne van der Weerd (Greetz), Evy Breen (PostNL), Bernice Goudt (Dopper) en Jorinda de Klerk (MvH Media).

Waar en wanneer

De Webwinkel Vakdagen wordt dit jaar gehouden op dinsdag 23 en woensdag 24 januari 2024 van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7, 8 en 9. (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)
Zie ik je tijdens de Webwinkel Vakdagen?

Bestel gratis toegangskaarten

Je kan je gratis inschrijven voor de Webwinkel Vakdagen 2024 op deze website.

Ronald van DijkAftermovie Webwinkel Vakdagen 2023

Aftermovie Webwinkel Vakdagen 2022

Aftermovie Webwinkel Vakdagen 2020


17e editie Webwinkel Vakdagen (2024)

Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten