Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Vind een betrouwbare webhosting-partner

vrijdag 1 juni 2018   2 minuten  397 woorden
Je ziet door de bomen het bos niet meer als je zoekt naar webhosting op Google. Er zijn heel veel grote en kleinere aanbieders met elk hun eigen webhosting-pakketten met bijhorende specificaties en prijzen.

Makkelijke keuze?

Dan zou je wellicht denken dat het een makkelijke keuze is; gewoon de goedkoopste kiezen. Maar dat is niet heel verstandig, het gaat per slot van rekening wel om hosting voor jouw website. Je weet vast en zeker dat goedkoop duurkoop is.

Webruimte en dataverkeer

Bij elk webhostingpakket zie je de hoeveelheid webruimte en het maandelijkse dataverkeer terugkomen. Bezoekers genereren dataverkeer. Bij elk bezoek van je website worden er gegevens (data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer bezoekers, hoe meer dataverkeer. Wat opvalt is dat sommige webhosters enorm veel webruimte bieden met heel beperkt dataverkeer. Je loopt dan het risico dat je achteraf moet bijbetalen voor het extra verbruikte dataverkeer.
Ronald van Dijk biedt bij alle webhostingpakketten onbeperkt dataverkeer.

Welke PHP-versie

PHP is een veelgebruikte programmeertaal voor websites. Helaas zijn er nog webhosters die oude PHP-versies aanbieden. Op dit moment is versie 7.3 een actuele stabiele versie, die ervoor zorgt dat je website sneller is dan met oudere versies. Binnen de nieuwste PHP-versies is ook meer aandacht besteed aan de veiligheid, waaronder een betere bescherming tegen SQL-injecties.
Ronald van Dijk biedt bij alle webhostingpakketten PHP 7.3.

Veilige webhosting

Het buiten de deur houden van hackers en kwaadwillige personen, ofwel het beschermen van je website staat hoog in het vaandel bij de webhostingpakketten van Ronald van Dijk. Zo wordt je website oa. beschermt tegen brute force, SQL-injecties en DDoS-aanvallen. Uiteraard biedt Ronald van Dijk ook SSL-certificaten aan.

Laadsnelheid

Dankzij het gebruik van SSD-servers laadt je website tot 20x sneller dan bij het gebruik van traditionele servers. De snelheid kan nog verder worden verhoogt bij het gebruik van HTTP2, een techniek waarbij alle verzoeken samengevoegd worden en in één verbinding naar de browser worden verstuurd. Een snelle website wordt gewaardeerd door je bezoekers en zoekmachine Google beloont een snelle website door deze hoger weer te geven in de zoekresultaten.

Groene webhosting

Dankzij de energiezuinige cloudservers die draaien op energie uit duurzame bronnen, kan Ronald van Dijk groene webhosting aanbieden. Hiermee kan Ronald van Dijk een bijdrage leveren tot een duurzame wereld.

Voordelen Ronald van Dijk webhosting

  • Voldoende webruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Actuele stabiele PHP-versie
  • Goede beveiliging
  • Hoge laadsnelheid
  • Groene webhosting
  • Goed technisch support

Webpagina: Bekijk de hostingpakketten

Dit artikel is ook te vinden op LinkedIn.
Mijn domeinnaam was snel door Ronald geregistreerd.
Lisan Theunissen (Gastouder Heppie)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten