Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Vind een betrouwbare webhosting-partner

Vind een betrouwbare webhosting-partner

vrijdag 1 juni 2018   2 minuten  410 woorden
Je ziet door de bomen het bos niet meer als je zoekt naar webhosting op Google. Er zijn heel veel grote en kleinere aanbieders met elk hun eigen webhosting-pakketten met bijhorende specificaties en prijzen.

Makkelijke keuze?

Dan zou je wellicht denken dat het een makkelijke keuze is; gewoon de goedkoopste kiezen. Maar dat is niet heel verstandig, het gaat per slot van rekening wel om hosting voor jouw website. Je weet vast en zeker dat goedkoop duurkoop is.

Webruimte en dataverkeer

Bij elk webhostingpakket zie je de hoeveelheid webruimte en het maandelijkse dataverkeer terugkomen. Bezoekers genereren dataverkeer. Bij elk bezoek van je website worden er gegevens (data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer bezoekers, hoe meer dataverkeer. Wat opvalt is dat sommige webhosters enorm veel webruimte bieden met heel beperkt dataverkeer. Je loopt dan het risico dat je achteraf moet bijbetalen voor het extra verbruikte dataverkeer.
Ik bied bij alle webhostingpakketten onbeperkt dataverkeer.

Welke PHP-versie

PHP is een veelgebruikte programmeertaal voor websites. Helaas zijn er nog webhosters die oude PHP-versies aanbieden. Op dit moment is versie 8.2 een actuele stabiele versie, die ervoor zorgt dat je website sneller is dan met oudere versies. Binnen de nieuwste PHP-versies is ook meer aandacht besteed aan de veiligheid, waaronder een betere bescherming tegen SQL-injecties.
Ik bied bij alle webhostingpakketten PHP 8.2.

Veilige webhosting

Het buiten de deur houden van hackers en kwaadwillige personen, ofwel het beschermen van je website staat hoog in het vaandel bij de webhostingpakketten van Ronald van Dijk. Zo wordt je website oa. beschermt tegen brute force, SQL-injecties en DDoS-aanvallen. Uiteraard bied ik ook SSL-certificaten aan.

Laadsnelheid

Dankzij het gebruik van SSD-servers laadt je website tot 20x sneller dan bij het gebruik van traditionele servers. De snelheid kan nog verder worden verhoogt bij het gebruik van HTTP2, een techniek waarbij alle verzoeken samengevoegd worden en in één verbinding naar de browser worden verstuurd. Een snelle website wordt gewaardeerd door je bezoekers en zoekmachine Google beloont een snelle website door deze hoger weer te geven in de zoekresultaten.

Groene webhosting

Dankzij de energiezuinige cloudservers die draaien op energie uit duurzame bronnen, kan ik groene webhosting aanbieden. Hiermee kan ik een bijdrage leveren tot een duurzame wereld.

Voordelen van mijn webhosting op een rij

  • Voldoende webruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Actuele stabiele PHP-versie
  • Goede beveiliging
  • Hoge laadsnelheid
  • Groene webhosting
  • Goed technisch support

Bekijk de hostingpakketten en neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ronald van DijkDit artikel is ook te vinden op LinkedIn.

Vind een betrouwbare webhosting-partner

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.