Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites

14e editie Webwinkel Vakdagen (2020)

donderdag 21 november 2019   1 minuut  282 woorden
De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Als je een webwinkel hebt of er één wil starten, is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen in Utrecht zeker aan te raden. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis over webshop gerelateerde onderwerpen.

De geschiedenis van de Webwinkel Vakdagen

Het succes van de Webwinkel Vakdagen in de Utrechtse Jaarbeurs was direct merkbaar. Na het eerste jaar werd het aantal exposanten en sprekers verdubbeld, waardoor de vakbeurs gedwongen was te verhuizen naar een grotere hal. In 2012 werd de grens van 10.000 bezoekers overschreden en in 2014 werd hal 2 toegevoegd waardoor er ruimte was voor nog meer bezoekers. Vorig jaar bezochten 12.715 geïnteresseerden de vakbeurs en dit jaar worden 13.000 bezoekers verwacht op de twee beursdagen in het multifunctionele complex.

Terugkijken op meer dan 10 jaar Webwinkel Vakdagen

Ruim 250 interessante leveranciers

De beursvloer van de Webwinkel Vakdagen 2020 staat boordevol interessante e-commerce leveranciers, zoals Bol.com, DHL, DPD, Exact, ING, Ingenico Group, Mailchimp, Marktplaats, PayByLink, PostNL, Thuiswinkel.org en Trust Quard. Zij kunnen je informeren over webshop gerelateerde diensten.

Inspirerende en leerzame lezingen

De Webwinkel Vakdagen bevat maar liefst 11 zalen waar lezingen gehouden worden door topsprekers uit binnen- en buitenland. Enkele namen zijn Anna Paulides (PostNL), Annemarie Buitelaar (Marktplaats), Dirk Mulder (ING), Anne van Haeften (Albert Heijn) en Cecile Brault (KPN).

Aftermovie Webwinkel Vakdagen 2019

Aftermovie Webwinkel Vakdagen 2018

Gratis toegangskaarten

Je kan je gratis inschrijven voor de Webwinkel Vakdagen via deze website.

Locatie en openingstijden

De Webwinkel Vakdagen worden gehouden op woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020 van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 en 8. (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)

Ga jij ook naar de Webwinkel Vakdagen?

Net als voorgaande jaren bezoek ik de Webwinkel Vakdagen ook weer in 2020. Zie ik jou daar?

Ronald van Dijk

14e editie Webwinkel Vakdagen (2020)

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.