Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

12e editie Webwinkel Vakdagen (2018)

dinsdag 17 oktober 2017   1 minuut  229 woorden
De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Als je een webshop hebt of er één wil starten, is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen zeker aan te raden. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis over webshop gerelateerde onderwerpen.

De geschiedenis

Het succes van de Webwinkel Vakdagen was direct een succes. Na het eerste jaar werd het aantal exposanten en sprekers verdubbeld, waardoor de beurs moest verhuizen naar een grotere hal. In 2012 werd de grens van 10.000 bezoekers overschreden en in 2014 werd hal 2 toegevoegd waardoor er ruimte was voor nog meer bezoekers. Vorig jaar trok de beurs 11.176 bezoekers.

Terugkijken op meer dan 10 jaar Webwinkel Vakdagen


Ruim 250 interessante leveranciers

De beursvloer van de Webwinkel Vakdagen 2018 staat boordevol interessante e-commerce leveranciers, zoals ABN AMRO, Bol.com, DHL Parcel, King, Marktplaats, PostNL, Sandd, SIDN en Thuiswinkel.org. Zij kunnen je informeren over webshop gerelateerde diensten.

Inspirerende lezingen

De Webwinkel Vakdagen bevat maar liefst twaalf zalen waar lezingen gehouden worden door topsprekers uit binnen- en buitenland. Enkele namen zijn Pieter Zwart (Oprichter en CEO Coolblue), Hendrik-Jan Staal (E-commerce manager BCC), Jitse Groen (Oprichter en CEO Thuisbezorgd.nl) en Oliver van Duijn (CEO Marktplaats).

Aftermovie 2018


Gratis toegangskaarten

Je kunt je gratis inschrijven voor de Webwinkel Vakdagen via deze website.

Locatie en openingstijden

De Webwinkel Vakdagen worden gehouden op woensdag 24 en donderdag 25 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 en 8. (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)
Wij zijn superblij en erg tevreden met de nieuwe website.
Suzanne en Stanley Scholsberg (ByScholsberg)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten