Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Professional vs zelf website bouwen

woensdag 12 juli 2017   1.5 minuut  318 woorden
Er worden allerlei online tools aangeboden om zelf een website te bouwen, maar toch is dit meestal geen verstandige keuze. Je bent echter geen expert in het bouwen van websites, jij hebt weer andere specialiteiten. Hierdoor kan, de door jezelf gebouwde website, niet het resultaat geven dat je had verwacht.

Zelfstandigen hebben weinig tijd

Als ZZP'er of zelfstandig ondernemer heb je meestal weinig tijd over. Alle tijd die je in het zelf ontwikkelen van een website stopt, kun je niet in je onderneming stoppen. Daarbij heb je veel meer tijd nodig dan een professionele websitebouwer om tot het gewenste resultaat te komen. En door het bouwen uit te besteden voorkom je ook onnodige stress.

Kennis van zaken

Een professionele webdeveloper heeft kennis over webtechnieken en is op de hoogte van de laatste website-trends. Zo zal een professional tijdens de bouw rekening houden met de wensen die zoekmachines zoals Google hebben en zal er aandacht besteed worden aan de meest actuele veiligheidstechnieken om het risico van hacken zo klein mogelijk te maken.

Kosten van een professionele website

De prijs die je betaalt voor een professionele website kan enorm variƫren. Het verschil in kosten hangt af van de wensen die je hebt. Als je een website zelf bouw hoef je de professional niet te betalen, maar heb je minder tijd voor je eigen werkzaamheden. En de vraag is of de website van dezelfde kwaliteit is als een website gebouwd door een professional met kennis van zaken.

De conclusie

Als je een professionele website wilt, die goed vindbaar is via zoekmachines en waar je bezoeker middels een gebruiksvriendelijke navigatie vinden wat ze zoeken, is het te adviseren om niet zelf aan de slag te gaan met allerlei (zogenaamd) eenvoudige tools. Laat een professional je website ontwikkelen.

Meer weten over wat Ronald van Dijk voor jou als zzp'er of zelfstandig ondernemer kan betekenen? Neem dan contact op met Ronald van Dijk voor informatie en advies.

Professional vs zelf website bouwen

Hyperlinks in deze blog

Mijn webshop is een stuk sneller geworden. Fantastisch.
Philomijn Eijssen (PHILOMIJN)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten