Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

Online tools: gemak voor jouw klant

vrijdag 13 oktober 2017   1.5 minuut  328 woorden
Je wilt het je klanten zo makkelijk mogelijk maken en soms zijn daar speciale tools voor nodig. Online tools om je klanten een extra service te bieden. Meestal krijgen klanten inloggegevens om deze extra service te benaderen en kunnen gebruiken.

Enkele voorbeelden

Naast het ontwikkelen van websites en webshops heeft Ronald van Dijk ook enkele online tools ontwikkeld. Hieronder drie voorbeelden;

 • Online Planningtool

  Voor een intermediair voor technische zzp'ers heeft Ronald van Dijk een planningtool ontwikkeld waarin de technische vakmensen kunnen worden ingepland bij diverse opdrachtgevers.
  Werking: Als de technische ZZP'er is ingelogd wordt in een overzicht getoond waar en waneer hij is ingepland bij een opdrachtgever. Tevens kan de beschikbaarheid worden ingevoerd, zodat de planner eenvoudig de beschikbare vakmensen kan plannen. Als opdrachtgevers inloggen kunnen zijn aangeven hoeveel vakmensen zijn wensen op een bepaalde dag. Tevens kunnen zijn zien wie er waneer is ingepland.

 • Online Opvanguren invoeren

  Voor een gastouder heeft Ronald van Dijk een tool ontwikkeld waarmee ouders online de gewenste opvanguren kunnen doorgeven.
  Werking: De gastouder kan per kind de standaard afgesproken opvangdagen en uren invoeren, waarna er automatisch maandelijks een e-mail wordt verzonden naar de ouder/verzorger van elk kind. Deze kan de afgesproken gegevens bevestigen of indien gewenst dagen en/of tijden wijzigen.

 • Online Donatietool

  Voor een stichting in de muziekbranche heeft Ronald van Dijk een online tool ontwikkeld waarmee donateurs jaarlijks gevraagd wordt een nieuwe donatie te doen.
  Werking: Donateurs ontvangen automatisch een e-mail indien er langer dan een jaar geleden een donatie is gedaan. Via een link in de e-mail komt de donateur op een persoonlijke pagina, van waaruit er een donatie gedaan kan worden (via iDEAL of PayPal). Tevens zien ze een overzicht van de eerdere donaties.

Er is heel veel mogelijk

Is er voor jou bedrijf een tool te realiseren waarmee je jezelf of jouw klanten extra gemak kan bieden, neem dan contact op met Ronald van Dijk. Spreek je wensen uit, zodat we in overleg kunnen bepalen of er een goede tool te ontwikkelen is voor jouw onderneming.

Online tools: gemak voor jouw klant

Hyperlinks in deze blog

We krijgen veel positieve reacties over de website. Echt heel leuk.
Romee Driessen (Driessen Dressage Horses)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten