Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
 • Home
 • Blog
 • Online tools: gemak voor jouw klant

Online tools: gemak voor jouw klant

vrijdag 13 oktober 2017   1.5 minuut  329 woorden
Je wilt het je klanten zo makkelijk mogelijk maken en soms zijn daar speciale tools voor nodig. Online tools om je klanten een extra service te bieden. Meestal krijgen klanten inloggegevens om deze extra service te benaderen en kunnen gebruiken.

Enkele voorbeelden

Naast het ontwikkelen van websites en webshops heb ik ook enkele online tools ontwikkeld. Hieronder drie voorbeelden;

 • Online Planningtool

  Voor een intermediair voor technische zzp'ers heb ik een planningtool ontwikkeld waarin de technische vakmensen kunnen worden ingepland bij diverse opdrachtgevers.
  Werking: Als de technische zzp'er is ingelogd wordt in een overzicht getoond waar en wanneer hij is ingepland bij een opdrachtgever. Tevens kan de beschikbaarheid worden ingevoerd, zodat de planner eenvoudig de beschikbare vakmensen kan plannen. Als opdrachtgevers inloggen kunnen zijn aangeven hoeveel vakmensen zijn wensen op een bepaalde dag. Tevens kunnen zijn zien wie er wanneer is ingepland.

 • Online Opvanguren invoeren

  Voor een gastouder heb ik een tool ontwikkeld waarmee ouders online de gewenste opvanguren kunnen doorgeven.
  Werking: De gastouder kan per kind de standaard afgesproken opvangdagen en uren invoeren, waarna er automatisch maandelijks een e-mail wordt verzonden naar de ouder/verzorger van elk kind. Deze kan de afgesproken gegevens bevestigen of indien gewenst dagen en/of tijden wijzigen.

 • Online Donatietool

  Voor een stichting in de muziekbranche heb ik een online tool ontwikkeld waarmee donateurs jaarlijks gevraagd wordt een nieuwe donatie te doen.
  Werking: Donateurs ontvangen automatisch een e-mail indien er langer dan een jaar geleden een donatie is gedaan. Via een link in de e-mail komt de donateur op een persoonlijke pagina, van waaruit er een donatie gedaan kan worden (via iDEAL of PayPal). Tevens zien ze een overzicht van de eerdere donaties.

Er is heel veel mogelijk

Is er voor jou bedrijf een tool te realiseren waarmee je jezelf of jouw klanten extra gemak kan bieden, neem dan contact met mij op. Spreek je wensen uit, zodat we in overleg kunnen bepalen of er een goede tool te ontwikkelen is voor jouw onderneming.

Ronald van Dijk

Online tools: gemak voor jouw klant

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten