Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites

20-jarig jubileum

zaterdag 8 april 2023   1 minuut  148 woorden
In april vier ik het 20-jarig jubileum van mijn bedrijf. Op 8 april 2003 startte ik met het bouwen van websites. En ja, ik ben trots op alle mooie websites die ik gebouwd heb en online heb gezet.

Websites waarmee ondernemers online zichtbaar zijn geworden. Startende ondernemers die een eerste zakelijke website door mij hebben laten bouwen, maar ook bedrijven die een nieuwe website nodig hadden. Van kapper tot advocaat en van caféhouder tot politieke partij.

Hele interessante projecten zoals de website van Parkmobile en voor de regio Nijmegen de websites van Stadspartij Nijmegen en Café Jos Meesterschenkerij. Bekijk een selectie van de door mijn gebouwde websites op de pagina voorbeelden.

Uiteraard ga ik gewoon verder met het bouwen van websites, snelle websites. Zullen we een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee? Neem gerust contact met me op.

Ronald van Dijk

20-jarig jubileum

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten