Zichtbaar ondernemen
Ronald van Dijk
  • Home
  • Webhosting + Domeinnaam voor zzp'er s

Webhosting voor zzp'er

Razendsnelle webhosting, hoge veiligheid en ruim voldoende webruimte zijn speciaal voor zzp'ers gecombineerd in het L hostingpakket. Dit betrouwbare webhosting-pakket heeft ruim voldoende opslagruimte, onbeperkt dataverkeer en is uitgerust met een gratis SSL-certificaat. De snelheid wordt gewaarborgd dankzij PHP 8.0, SSD-servers en het (nieuwe) HTTP/2 protocol. Bij het L hostingpakket is een onbeperkt aantal e-mailboxen inbegrepen, ideaal voor ZZP'ers.

Domeinnaam voor zzp'er

Een duidelijke en goed gekozen domeinnaam zorgt voor goede vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. Daarbij biedt het zzp'ers een professionele uitstraling van de zakelijke e‑mailadressen. Je e‑mailadres is in de meeste gevallen binnen 2 dagen al te gebruiken. Indien je bedrijf zich richt op de Nederlandse markt is het voor de hand liggend een .NL-domein te kiezen, maar Ronald van Dijk biedt zzp'ers ook buitenlandse extensies aan. Een domeinnaam wordt geregistreerd op jouw (bedrijfs)naam. Jij bent hierdoor zelf eigenaar van het domein.

Website belangrijk voor zzp'er

Veel zzp'ers weten dat een website een belangrijk kanaal is voor het binnenhalen van klanten en daardoor extra omzet. Een goede website levert extra omzet op.

Webhosting voor zzp'er

Hyperlinks in dit artikel


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.
Met zijn snelheid, responstijd, meedenkendheid en klachtgerichtheid heeft Ronald indruk gemaakt en beveel ik hem van harte aan.
Anoek Duijndam (Fiduciam)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten