Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Webhosting + Domeinnaam voor zzp'er s

Webhosting voor zzp'er

Razendsnelle webhosting, hoge veiligheid en ruim voldoende webruimte zijn speciaal voor zzp'ers gecombineerd in het L hostingpakket. Dit betrouwbare webhosting-pakket heeft ruim voldoende opslagruimte, onbeperkt dataverkeer en is uitgerust met een gratis SSL-certificaat. De snelheid wordt gewaarborgd dankzij PHP 8.2, SSD-servers en het (nieuwe) HTTP/2 protocol. Bij dit hostingpakket zijn ruim voldoende e-mailboxen inbegrepen, ideaal voor ZZP'ers.

Domeinnaam voor zzp'er

Een duidelijke en goed gekozen domeinnaam zorgt voor goede vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. Daarbij biedt het zzp'ers een professionele uitstraling door de zakelijke e‑mailadressen. Je e‑mailadres is in de meeste gevallen binnen een dag te gebruiken. Als je bedrijf zich richt op de Nederlandse markt is het voor de hand liggend een .NL-domein te kiezen, maar ik bied zzp'ers ook buitenlandse extensies aan. Een domeinnaam wordt geregistreerd op jouw (bedrijfs)naam. Jij bent daardoor zelf eigenaar van het domein.

Website belangrijk voor zzp'er

Veel zzp'ers weten dat een website een belangrijk kanaal is voor het binnenhalen van klanten en daardoor extra omzet. Een goede website levert extra omzet op.

Webhosting voor zzp'er

Hyperlinks in dit artikel


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.