Zichtbaar ondernemen
Webhosting en Websites

15e editie Webwinkel Vakdagen (2022)

maandag 18 april 2022   1 minuut  236 woorden
De Webwinkel Vakdagen in Utrecht is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Als je een webshop hebt of er één wil starten, is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen zeker aan te raden. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis over webshop gerelateerde onderwerpen. Maar ook ondernemers die geen plannen hebben in het starten van een webshop mogen deze vakbeurs niet missen. In de zomer van 2022 worden 13.000 geïnteresseerden verwacht op de twee beursdagen in het multifunctionele complex.
Deze vakbeurs mag je niet missen

Meer dan 250 interessante leveranciers

De beursvloer van de Webwinkel Vakdagen 2022 staat boordevol interessante e-commerce leveranciers, zoals Bol.com, DHL, DPD, Exact, Fietskoeriers.nl, Marktplaats, Mollie, Myparcel, PostNL, Rabobank, Snelstart, Thuiswinkel.org, Trustpilot en WebwinkelKeur. Zij kunnen je informeren over webwinkel gerelateerde diensten.

Inspirerende en leerzame lezingen

De Webwinkel Vakdagen bevat maar liefst 11 zalen waar topsprekers uit binnen- en buitenland lezingen houden. Enkele sprekers zijn Anne van Breen (Hunkemöller), Eric Idema (EasyToys), Roshell Haaker (HEMA), Anne van der Weerd (Greetz), Larissa Goorhuis Oude Sanderink (fonQ), Roos Praamstra (PostNL) en Jorinda de Klerk (MvH Media).

Waar en wanneer

De Webwinkel Vakdagen wordt dit jaar gehouden op woensdag 29 en donderdag 30 juni van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 en 8. (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)
Zie ik jou tijdens de Webwinkel Vakdagen?

Bestel gratis toegangskaarten

Je kan je gratis inschrijven voor de Webwinkel Vakdagen 2022 op deze website.

Ronald van DijkAftermovie Webwinkel Vakdagen 2020

Aftermovie Webwinkel Vakdagen 2019


15e editie Webwinkel Vakdagen (2022)

Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten