Zichtbaar ondernemen
Webhosting en Websites

Samenwerking met B2U ontzorgt

donderdag 17 mei 2018   2 minuten  447 woorden
"Samenwerking met B2U ontzorgt zowel mijzelf als mijn klanten" Sinds ondernemer Ronald van Dijk via Business to You reseller werd van Ingenico, valt er een last van zijn schouders en van die van zijn klanten. "Het maandenlange wachten op de koppeling met een internetkassa is verleden tijd. Ik heb nergens meer omkijken naar."

Steeds hetzelfde probleem

Als webdeveloper kwam Ronald van Dijk, eigenaar van RvD Webdevelopment, steeds weer hetzelfde probleem tegen. Wanneer er een webshop gebouwd moest worden, liep zijn project in veel gevallen vertraging op omdat zijn klanten niet goed wisten hoe ze de betaalmethodes van hun internetkassa moesten activeren. Sinds Ronald via Business to You reseller van Ingenico is geworden, zijn die zorgen verleden tijd. "Ik kan nu het totaalplaatje bieden en zowel de klant als mijzelf veel werk uit handen nemen."

Tijdrovende handelingen

Het behelst nogal wat voor een betaalmethode in de lucht is. Er moet uitgezocht worden wat de beste partij is om mee in zee te gaan, er moeten contracten worden aangevraagd bij de banken, papieren moeten worden doorgenomen en ondertekend en vervolgens weer naar de betreffende partijen worden teruggestuurd. Elke bank is namelijk anders en heeft een eigen procedure. "Soms duurde het wel 2 tot 3 maanden voor de juiste papieren binnen waren", vertelt Ronald. Zonde, meent hij, want in de tijd dat hij als webdeveloper zat te wachten op de aansluiting van de internetkassa, kon hij niet verder met het online zetten van de webshop voor zijn klant.

Wisselwerking staat als een huis

Sinds Ronald van Dijk via Business to You reseller werd van Ingenico, zijn die zorgen verleden tijd. "Ik heb nu een universele offerte waarin ik ook de mogelijkheid van online betaalmethoden kan bieden. De afhandeling daarvan wordt vervolgens geheel door Ingenico geregeld. Mijn klant heeft een contract met Ingenico en wordt ook door hen maandelijks gefactureerd. Het prettige van deze samenwerking is dat mijn klanten contact met mij houden. Wanneer er vragen zijn die ik niet kan beantwoorden, of wanneer er ergens een probleem is, kan ik altijd bij B2U terecht. Die wisselwerking staat als een huis."

Rust dankzij ontzorgen

"Als ik bij alle problemen met betalingen, terugboekingen of koppelingen met kassa’s zelf zou moeten bellen naar banken of creditcardmaatschappijen, zou dat voor mij niet werken. Mijn core business is het ontwikkelen van websites en webshops, en dankzij Business to You kan ik me daar nu weer volledig op richten. Je hoeft maar te bellen en wij lossen het voor je op, zei B2U aan het begin van de samenwerking. Dat is wel gebleken, het heeft mij in elk geval veel rust gegeven in mijn werk."

Ronald van DijkDit interview is ook te vinden op Business to You

Samenwerking met B2U ontzorgt

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies

Ja, stuur mij automatisch inspirerende content


RvD Webhosting en WebsitesDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Tevreden klanten