De browser die je gebruikt heeft geen JavaScript ondersteuning.
Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

13e editie Webwinkel Vakdagen (2019)

woensdag 24 oktober 2018   1 minuut  232 woorden
De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Als je een webshop hebt of er één wil starten, is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen zeker aan te raden. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis over webshop gerelateerde onderwerpen.

De geschiedenis

Het succes van de Webwinkel Vakdagen was direct een succes. Na het eerste jaar werd het aantal exposanten en sprekers verdubbeld, waardoor de beurs moest verhuizen naar een grotere hal. In 2012 werd de grens van 10.000 bezoekers overschreden en in 2014 werd hal 2 toegevoegd waardoor er ruimte was voor nog meer bezoekers. Vorig jaar trok de beurs 11.176 bezoekers.

Terugkijken op meer dan 10 jaar Webwinkel Vakdagen


Ruim 250 interessante leveranciers

De beursvloer van de Webwinkel Vakdagen 2019 staat boordevol interessante e-commerce leveranciers, zoals ABN AMRO, Bol.com, DHL Parcel, King, Marktplaats, PostNL, Sandd, SIDN en Thuiswinkel.org. Zij kunnen je informeren over webshop gerelateerde diensten.

Inspirerende lezingen

De Webwinkel Vakdagen bevat maar liefst twaalf zalen waar lezingen gehouden worden door topsprekers uit binnen- en buitenland. Enkele namen van afgelopen jaar waren Pieter Zwart (Oprichter en CEO Coolblue), Hendrik-Jan Staal (E-commerce manager BCC), Jitse Groen (Oprichter en CEO Thuisbezorgd.nl) en Oliver van Duijn (CEO Marktplaats).

Aftermovie 2018


Gratis toegangskaarten

Je kunt je gratis inschrijven voor de Webwinkel Vakdagen via deze website.

Locatie en openingstijden

De Webwinkel Vakdagen worden gehouden op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 en 8. (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)
Met zijn snelheid, responstijd, meedenkendheid en klachtgerichtheid heeft Ronald indruk gemaakt en beveel ik hem van harte aan.
Anoek Duijndam (Fiduciam)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten