Zichtbaar ondernemen
Zichtbaar ondernemen

13e editie Webwinkel Vakdagen (2019)

woensdag 24 oktober 2018   1 minuut  261 woorden
De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Als je een webshop hebt of er één wil starten, is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen zeker aan te raden. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis over webshop gerelateerde onderwerpen.

De geschiedenis

Het succes van de Webwinkel Vakdagen in de Utrechtse Jaarbeurs was direct merkbaar. Na het eerste jaar werd het aantal exposanten en sprekers verdubbeld, waardoor de vakbeurs gedwongen was te verhuizen naar een grotere hal. In 2012 werd de grens van 10.000 bezoekers overschreden en in 2014 werd hal 2 toegevoegd waardoor er ruimte was voor nog meer bezoekers. Vorig jaar bezochten 12.542 geïnteresseerden de vakbeurs en dit jaar worden 13.000 bezoekers verwacht op de twee beursdagen in het multifunctionele complex.

Terugkijken op meer dan 10 jaar Webwinkel Vakdagen


Ruim 250 interessante leveranciers

De beursvloer van de Webwinkel Vakdagen 2019 staat boordevol interessante e-commerce leveranciers, zoals ABN AMRO, Bol.com, DHL, Ingenico ePayments, King, Marktplaats, PayByLink, PostNL, SIDN, Thuiswinkel.org, Trust Quard en Ziggo. Zij kunnen je informeren over webshop gerelateerde diensten.

Inspirerende lezingen

De Webwinkel Vakdagen bevat maar liefst twaalf zalen waar lezingen gehouden worden door topsprekers uit binnen- en buitenland. Enkele namen zijn Pim van der Feltz (Google Nederland), Gunjan Bhow (The Walt Disney Company), Larissa Koper (KLM), Stefanie Tempelaars (PostNL), Antoine Brouwer (CEO FonQ), Ken Fontijn (Media Markt) en Cheyenne CrucQ (Clini Clowns).

Aftermovie 2019


Aftermovie 2018


Gratis toegangskaarten

Je kunt je gratis inschrijven voor de Webwinkel Vakdagen via deze website.

Locatie en openingstijden

De Webwinkel Vakdagen worden gehouden op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 en 8. (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)
Wij zijn superblij en erg tevreden met de nieuwe website.
Suzanne en Stanley Scholsberg (ByScholsberg)RvD Webdevelopment krijgt een 9 van 10
gebaseerd op 46 beoordelingen.
Tevreden klanten